Memphis en Oranje krijgen goed nieuws uit Frankrijk

20 maart 2021, 12:50   Bijgewerkt: 20 maart 2021, 14:15

Memphis Depay meldt zich komende maandag gewoon in Zeist om zich bij de selectie van het Nederlands elftal te voegen. De Franse overheid heeft een uitzondering gemaakt op de verplichte quarantaineregeling, waardoor de 27-jarige aanvaller van Olympique Lyon gewoon in actie kan komen in de WK-kwalificatieduels met Turkije, Letland en Gibraltar.

Memphis dreigde de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Turkije en Gibraltar te moeten missen. Volgens de Franse regelgeving moeten spelers die naar landen buiten de Europese Unie (zoals Turkije en Gibraltar) afreizen bij terugkomst in Frankrijk zeven dagen in quarantaine. Voor spelers van de Franse nationale ploeg was al een uitzondering gemaakt en nu hebben ook andere spelers een uitzonderingspositie gekregen.

In een tweet richtte Memphis zich vrijdag rechtstreeks tot Emmanuel Macron, de Franse president. 'Franse regering, mag ik alsjeblieft naar mijn nationale team maandag? Dat zou eerlijk zijn aangezien jullie een uitzondering maken voor het Franse nationale team dat ook buiten Europa reist om wedstrijden te spelen.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen