Supporters geven De Graafschap boost richting competitieslot

20 maart 2021, 11:50

De selectie van De Graafschap is zaterdagmorgen verrast door een hartverwarmende actie van de supporters. Volgens De Gelderlander verzamelde enkele honderden fans zich op het trainingsveld om de spelers en staf richting het slotstuk van het seizoen een extra boost te geven.

De Graafschap beging vrijdagavond een dure misstap in de strijd om promotie naar de Eredivisie. Op eigen terrein kwamen De Superboeren niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Excelsior, waar Almere City FC optimaal van profiteerde. De Graafschap heeft nu nog twee punten voorsprong op de nummer drie uit Flevoland, terwijl NAC Breda op vijf punten volgt.

'2020: keihard genaaid. Niet gekregen wat we verdienden. Wekenlang door de KNVB gekleineerd... 2021: trots op dat we staan waar we toen stonden. Nog 9 finales op weg naar het ultieme doel', stond op het doek dat de supporters hadden meegenomen naar het trainingscomplex. De Graafschap was vorig seizoen ook dicht bij promotie naar de Eredivisie. Toen gooide corona roet in het eten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen