Tannane kreeg compliment van Vitesse: "Ik was niet heel gretig"

20 maart 2021, 11:27

Oussama Tannane was in de winter dicht bij een overgang naar de Verenigde Arabische Emiraten. Omdat Vitesse en Al-Ain geen overeenstemming konden bereiken over de transfervoorwaarden, ketste de deal af. Achteraf gezien is Tannane niet rouwig dat de transfer klapte. Met Vitesse staat hij immers in de bekerfinale en doet hij nog volop mee om het tweede Champions League-ticket.

"Het is alleen maar mooi dat ik dit kan meemaken", zegt Tannane in een interview in De Telegraaf. "Als een club je graag wil hebben voor de juiste prijs en je kunt daar een heel goed contract tekenen, dan zeg je niet snel nee. Daar hebben we goed over nagedacht. Maar ik heb meteen gezegd: 'het is niet zo dat ik per se weg wil, want ik heb het goed naar mijn zin'."

Tannane en zijn zaakwaarnemer Mo Sinouh kregen van Vitesse complimenten voor hun houding. "Ik was niet heel gretig, want ik doe het niet alleen voor het geld. Ik heb een paar jaar in het buitenland gezeten en heb het zeker wel goed. Het was een mooie kans, maar het was voor mij geen probleem, dat het niet doorging. We waren toen al bezig aan een heel goed seizoen en ik zei toen: 'ik wil het eigenlijk wel afmaken'. Ik heb ook gedacht: 'als het nu niet gebeurt, dan misschien wel in de zomer.'."

Mogelijk melden zich de komende maanden clubs voor Tannane die in de winter nog niet geïnteresseerd waren. "Bij Heracles heb ik in de winter gekozen voor Saint-Etienne. Later heb ik wel eens gedacht, dat het misschien beter was geweest om het seizoen af te maken. Dan waren er misschien andere clubs gekomen. Daar leer je ook van."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen