Drommel over transfersom, man-of-the-match-award en Oranje

19 maart 2021, 23:53

Afgelopen week kwam naar buiten dat FC Twente naar verluidt zo'n zes miljoen (!) euro wil ontvangen voor Joël Drommel. De jonge keeper leek hard op weg naar PSV, maar vooralsnog loopt de overgang stuk op de vraagprijs: de Eindhovenaren willen namelijk 'slechts' zo'n 3,5 miljoen euro overmaken. Zelf vindt het talent de gevraagd zes miljoen nogal fors.

Dat vertelt hij tegenover ESPN. "Je leest elke keer over de transfer, het komt elke keer terug. Maar de clubs moeten eruit komen. Ik moet gewoon geduldig zijn en focussen op FC Twente", aldus Drommel na het duel met sc Heerenveen. "Als er iets is, kun je dat aan mijn zaakwaarnemer vragen. Ik heb er geen grip op. Zes miljoen euro? Dat vind ik aan de forse kant, als ik eerlijk ben. Maar ik kan er niet veel over zeggen."

Drommel stelt dat anderen maar moeten bepalen hoeveel hij waard is. Met zijn optreden tegen sc Heerenveen daalt zijn prijs in elk geval niet, want hij werd verkozen tot man-of-the-match. "Maar ik heb niet veel te doen gehad, dit is een beetje een rare man-of-the-match. Ik heb twee ballen op doel gehad", glimlachte Drommel. "Het is mooi meegenomen. We hebben in elk geval veel kansen gecreëerd, maar de bal wilde er niet in. We waren de bovenliggende partij, het was in elk geval beter dan vorige week. Zonde dat je niet wint."

Lees ookStreuer over Drommel: "Wij noemen geen bedragen"

Ook werd Drommel nog even gevraagd naar het feit dat hij niet opgeroepen werd voor het Nederlands elftal. "Jammer natuurlijk, maar het ligt niet aan mij wie er geselecteerd wordt", hield hij zich enigszins op de vlakte. "Maar dat komt vanzelf wel weer." Maarten Stekelenburg, Tim Krul en Jasper Cillessen kregen wel een uitnodiging van bondscoach Frank de Boer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen