Lang: "Mooi om te zien dat ik gewaardeerd word"

19 maart 2021, 09:48   Bijgewerkt: 19 maart 2021, 10:03

Noa Lang moest lachen toen hij het nieuws las dat hij tot 2024 een contract had getekend bij Club Brugge. Afgelopen week werd dat naar buiten gebracht door de Belgische pers, maar voor Lang zelf stond al lang vast dat het zou gebeuren. Als sinds hij in oktober de overstap naar België maakte, stond vast dat hij dit contract zou tekenen.

"Voor mij is dit geen nieuws", vertelde Lang aan Het Laatste Nieuws. "Ik heb dat contract in oktober getekend. Voor mij stond het al op de planning, maar ik ben blij dat jullie het nu ook weten", lachte hij. "Het is wel mooi, omdat ik ook zie dat de Belgen er blij mee zijn. Ik word hier heel erg gewaardeerd. Dat is leuk."

Lang tekende in oktober 2020 zijn contract bij Club Brugge. In eerste instantie ging het om een huurtransfer, maar daarbij was al duidelijk dat hij komende zomer definitief de overstap zou maken. Ajax ontvangt daarvoor een bedrag van zes miljoen.

De transfer naar België is een goede keuze gebleken voor Lang. Bij koploper Club Brugge groeide hij uit tot een sensatie en maakte hij in 21 wedstrijden al twaalf goals en gaf hij zeven assists. Transfermarkt schatte zijn marktwaarde deze week in een nieuwe update in op twintig miljoen euro, waarmee hij de duurste speler uit de Belgische competitie werd. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen