Telegraaf: Ajax met Onana in gesprek over nieuw contract

19 maart 2021, 07:29   Bijgewerkt: 19 maart 2021, 07:45

De kans lijkt groot dat André Onana zijn contract bij Ajax binnenkort zal gaan verlengen. Zaakwaarnemer Albert Botines bevestigde in gesprek met De Telegraaf dat beide partijen momenteel met elkaar in gesprek zijn. Door zijn dopingschorsing mag de doelman vooralsnog een jaar niet in actie komen en dus is een langer verblijf de enige oplossing voor Ajax om nog iets aan hem te verdienen.

"We zijn met Ajax in gesprek over een nieuw contract voor Andre", bevestigde zaakwaarnemer Botines. "En ja, het is een mogelijkheid dat hij bijtekent." Eerder lieten trainer Erik ten Hag en technisch directeur Marc Overmars al weten dat de club in gesprek zou gaan om de keeper langer vast te leggen. Overmars vertelde daarbij dat een mogelijkheid was dat Onana wegens zijn schorsing minder zou gaan verdienen.

Onana vertegenwoordigde veel transferwaarde namens Ajax, maar dan nam aanzienlijk af toen de doelman te horen kreeg een jaar niet in actie te mogen komen. Onder meer Borussia Dortmund was naar verluidt geïnteresseerd, maar haakte om die reden af. In het doel van Ajax is Maarten Stekelenburg de vervanger van Onana.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen