Karsdorp start bij AS Roma, Bergwijn op de bank bij Spurs

18 maart 2021, 18:22

AS Roma begint donderdagavond met Rick Karsdorp als rechtervleugelverdediger aan het Europa League-duel met Shakhtar Donetsk. De Romeinen hebben goede papieren om zich te plaatsen voor de kwartfinale. In Oekraïne verdedigt de Italiaanse club een 3-0 zege uit de heenwedstrijd. Bij Tottenham Hotspur, dat tegen Dinamo Zagreb eveneens een uitstekende uitgangspositie heeft, start Steven Bergwijn vanaf de bank.

Karsdorp is dit seizoen een vaste waarde bij AS Roma en verlengde onlangs zijn contract in de Italiaanse hoofdstad tot de zomer van 2025. Met de Italiaanse club deed hij vorige week uitstekende zaken door Champions League-afvaller Shakhtar Donetsk met 3-0 te verslaan. Lorenzo Pellegrini, Stephan El Shaarawy en Gianluca Mancini waren toen trefzeker, waardoor de Romeinen met anderhalf been in de kwartfinale staan.

Tottenham Hotspur won een week geleden met 2-0 van Dinamo Zagreb. Bergwijn kreeg toen als invaller een halfuurtje speeltijd. De oud-aanvaller van PSV zal zich donderdagavond opnieuw tevreden moeten stellen met hoogstens een invalbeurt. Trainer José Mourinho kiest namelijk voor Erik Lamela, Dele Alli, Lucas Moura en Harry Kane als aanvallende spelers. Bergwijn startte op 10 februari voor het laatst in de basis bij zijn club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen