Jansen wil reactie zien na gesprek met fans: "Doen het samen"

18 maart 2021, 17:11

Het was een vervelende week bij sc Heerenveen, dat de zure druiven plukte van de 3-1 nederlaag bij laagvlieger Willem II. Voor supportersvereniging Nieuw Noord was de maat vol en daardoor volgde er deze week een gesprek met de staf, de spelers, directie en de fans. Johnny Jansen denkt dat de gesprekken goed zijn geweest richting het duel met FC Twente van vrijdag.

De coach vindt het geen probleem dat de fans de noodklok kwamen luiden bij de club. "Het geeft aan dat ze betrokken zijn", zegt Jansen op de clubwebsite. "En natuurlijk luisteren we daarnaar. We (naast Jansen schoven ook Cees Roozemond, Pawel Bochniewicz, Henk Veerman en Siem de Jong aan, red.) zijn met elkaar in gesprek geweest. Dat is en moet ook altijd een kenmerk zijn van de club. We doen het samen."

De fans waren vooral teleurgesteld over de manier waarop Heerenveen in Tilburg voor de dag kwam. "Het was een goed en open gesprek over van alles, maar vooral over de passie, strijd en beleving die de supporters hebben gemist. Zij hebben verteld hoe zij dat zagen en voelden. We hebben geluisterd, begrepen het en hebben ook uitgelegd waardoor het soms niet gaat zoals je graag zou willen. Het is hartstikke goed dat zo'n gesprek plaatsvindt. Ik vind dat je altijd nauw in contact moet zijn met je achterban. Of het nou goed gaat of slecht", zegt Jansen.

Zaak is nu dat Heerenveen, dat elfde staat, de knop omzet en gaat winnen van Twente. De club wil dat graag in de strijd om de play-offs. "Een belangrijke wedstrijd. We willen dit duel graag winnen, zeker na onze vorige wedstrijd. Een mooie uitdaging tegen een heel leuk elftal, zo zie ik Twente. Ze zetten normaal gesproken hoog druk, beschikken over veel energie en dynamiek en via de flanken stichten ze veel gevaar. Ik heb er zin in."

De trainer kondigt overigens aan dat er wijzigingen gaan plaatsvinden in de basisploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen