Waarom vier Ajacieden straks moeten opletten in Bern

18 maart 2021, 15:59

Ajax hoopt vanavond zonder kleerscheuren de kwartfinales van de Europa League te bereiken. Op bezoek bij Young Boys verdedigt de ploeg van trainer Erik ten Hag een 3-0 voorsprong. Daley Blind, David Neres, Perr Schuurs en Nicolás Tagliafico moeten extra scherp zijn in het Stade de Suisse. Zij missen bij een gele kaart de eerste kwartfinale.

Ajax won de heenwedstrijd met 3-0 door doelpunten van Davy Klaassen, Dusan Tadic en Brian Brobbey. De Amsterdammers staan dus met een been in de volgende ronde en zullen die met alle spelers willen bereiken. Een eventuele schorsing voor Blind, Neres, Schuurs of Tagliafico zal Ten Hag niet zien zitten. Het is de vraag of het voltallige viertal gaat spelen.

Blind is namelijk net terug van een blessure en lijkt op de bank te beginnen. Neres, Schuurs en Tagliafico kunnen naar verluidt wel rekenen op een basisplaats en zullen dus op moeten passen in Bern. Mocht Ajax zich daadwerkelijk plaatsen voor de kwartfinales, dan worden alle kaarten kwijtgescholden. De gehele selectie begint dan zonder 'kaartvrij' aan de volgende ronde.

Lees ook: De vermoedelijke opstelling van Ajax tegen Young Boys

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen