Mancini voegt De Rossi toe aan technische staf van Italië

18 maart 2021, 13:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Daniele De Rossi keert terug bij de nationale ploeg van Italië. De voormalig profvoetballer gaat in de staf van bondscoach Roberto Mancini de rol van techniektrainer voor zijn rekening nemen. De Rossi is geen onbekende bij de Azzurri aangezien hij tussen 2004 en 2017 liefst 117 interlands speelde. Nu is hij terug op trainingscomplex Coverciano.

"Ik ben trots dat ik op deze manier mijn trainersloopbaan kan starten", aldus De Rossi op de website van de Italiaanse voetbalbond. "Het is leuk om terug te keren op Coverciano. Dat voelt als thuiskomen omdat ik veel mensen ken. Ik kan echt niet wachten om te beginnen en dank voorzitter Gabriele Gravina en bondscoach Roberto Mancici voor deze kans."

Mancini is op zijn beurt verheugd dat de oud-international zijn staf komt versterken. "Het is geweldig dat Daniele bij onze groep komt. Ik weet zeker dat hij onze spelers kan helpen. Deze ervaring zal voor hem zeer bruikbaar zijn voor de verdere toekomst", sprak de oefenmeester over zijn nieuwe staflid, die zelf jarenlang het shirt van AS Roma droeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen