Huntelaar op de weg terug bij Schalke na kuitblessure

18 maart 2021, 12:24

Klaas-Jan Huntelaar staat weer op het trainingsveld bij Schalke 04. De 37-jarige spits is volgens trainer Dimitrios Grammozis op de goede weg, al is het nog de vraag wanneer de routinier terug zal keren in de wedstrijdselectie. Huntelaar kampte lange tijd met een slepende kuitblessure en kwam vooralsnog amper in actie voor de hekkensluiter van de Bundesliga.

Schalke speelt zaterdagavond in eigen stadion tegen Borussia Mönchengladbach en Grammozis schoof donderdagmiddag aan voor het perspraatje. Daar liet de oefenmeester weten dat Huntelaar onderdelen van de groepstraining goed heeft doorstaan. Dat geldt ook voor Gonçalo Paciência. Hamza Mendyl verdraaide op zijn beurt zijn enkel en ligt er voorlopig uit.

De rentree van Huntelaar bij Schalke is vooralsnog geen succes. De ervaren spits kwam begin dit jaar over van Ajax en moet de club uit Gelsenkirchen helpen in de strijd tegen degradatie. De ex-Ajacied speelde pas een wedstrijd voor de degradatiekandidaat. Schalke heeft nog negen wedstrijd om de degradatiezone te verlaten. De club heeft een achterstand van elf punten op plek zestien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen