'Real en RBFA in de clinch over geblesseerde Hazard'

18 maart 2021, 10:15

Eden Hazard is het middelpunt van een discussie tussen zijn club Real Madrid en de voetbalbond van België. De aanvaller is momenteel geblesseerd aan zijn enkel en dreigt zodoende het restant van het seizoen en het EK van komende zomer te missen. Real en de RBFA hebben allebei een andere mening over het herstel van de dertigjarige international.

Volgens het Spaanse medium AS wil Real dat Hazard zich nu laat behandelen om komende maand weer op het veld te staan. De grootmacht uit Madrid is namelijk nog in de race voor de landstitel en staat in de kwartfinales van de Champions League. Daar kan trainer Zinédine Zidane de ex-speler van Lille OSC en Chelsea goed bij gebruiken. Als het aan de club ligt, wordt Hazard na afloop van het seizoen geopereerd.

Dat ziet de RBFA natuurlijk niet zitten, aangezien Hazard het EK dan zou moeten missen. De Belgische bond heeft liever dat er nu handelend wordt opgetreden, zodat de ervaren aanvaller komende zomer gewoon van de partij is. De Belgen beginnen halverwege juni aan het Europese toernooi met een wedstrijd tegen Rusland. In groep B wachten daarna ook ontmoetingen met Denemarken en Finland.

Hazard heeft nog geen beslissing genomen, maar Real en de RBFA hebben aangegeven de keuze van de speler hoe dan ook te respecteren. De tijd van de Belg in het Estadio Santiago Bernabéu kan nog niet bepaald een succes genoemd worden. De rechtspoot maakte medio 2019 voor ruim honderd miljoen euro de stap naar Spanje, maar door corona en verschillende blessures heeft hij zich nog amper kunnen laten zien namens Real.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen