Gravenberch blij met bijtekenen 'leermeester' Blind

17 maart 2021, 21:20   Bijgewerkt: 17 maart 2021, 21:33

Ook Ryan Gravenberch is blij met de contractverlenging van Daley Blind. De 31-jarige verdediger tekende deze week bij tot 2023. Op de persconferentie in aanloop naar de returnwedstrijd tegen Young Boys gaf Gravenberch aan nog altijd veel te leren van de ervaren Ajacied.

"Ik heb wel gesprekken met Daley", begon Gravenberch toen hij naar de rol van Blind in zijn ontwikkeling gevraagd werd. "Daarin geeft hij me tips. En in het veld ook. Dat gaat bijvoorbeeld over mijn positionering op het veld, daar is Daley heel goed in. Soms heb ik momenten in de wedstrijd dat ik het even niet weet. Daar coacht hij mij ook in."

Over de wedstrijd zelf was Gravenberch duidelijk: "We kennen onze eigen kracht, dus dat moeten we morgen laten zien. Wij hebben daar geen twijfel over. Ik denk dat Young Boys vanaf minuut één volle bak gaat, dus we moeten vanaf minuut één ready zijn en laten zien dat we de wedstrijd kunnen winnen."

Om zijn eigen fitheid maakt de achttienjarige middenvelder zich geen zorgen. "Natuurlijk heb ik veel wedstrijden gespeeld. In elke wedstrijd is de intensiteit anders. Natuurlijk wordt je moe, maar je houdt van voetbal, dus je blijft gewoon doorgaan."

Ajax trapt morgen om 21:00 uur af voor de return tegen Young Boys. In Bern verdedigt het dan een 3-0 voorsprong. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen