Ronald de Boer: "Van de Beek heeft niet om een vertrek gevraagd"

17 maart 2021, 12:47

Dat Donny van de Beek het moeilijk heeft bij Manchester United, is een understatement. Slechts twee keer begon de Nederlander in de basis in de Premier League en dus nemen de speculaties over zijn toekomst toe. Ronald de Boer verwacht niet dat hij inzet op een vertrek van Old Trafford.

Van een eventuele terugkeer naar Ajax is volgens De Boer geen sprake. "Ik heb met Ajax gesproken en dat is niet aan de orde", vertelt hij aan talkSPORT. "Hij heeft United ook niet gevraagd om met Ajax te spreken. Hij focust zich nu op het herstel van zijn enkelblessure en hij heeft United niet gevraagd om te vertrekken."

Volgens de broer van de bondscoach van Oranje voelt Van de Beek nog wel de waardering bij United. "Zijn zaakwaarnemer heeft me laten weten dat hij niet blij is dat hij niet speelt, dat is logisch. Hij had op meer gehoopt, maar maakt zich geen zorgen. Hij wil elke wedstrijd spelen, maar maakt zich geen zorgen over het slagen bij de club. We zullen zien wat er gaat gebeuren. Hij moet in de zomer aan zichzelf vragen: sta ik waar ik wil staan? Maar Donny is totaal niet in paniek."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen