'PSV had 'iets meer verwacht' van RB Leipzig-huurling Mvogo'

16 maart 2021, 12:28   Bijgewerkt: 16 maart 2021, 12:33

PSV heeft Yvon Mvogo voor twee seizoenen gehuurd van RB Leipzig, maar met de naderende komst van Joël Drommel kan weleens het toekomstige einde betekenen van de doelman. Volgens het Eindhovens Dagblad was er 'iets meer verwacht' van de huurling uit Duitsland.

Dat schrijft de krant in een analyse. Niet alleen het feit dat Mvogo teruggehaald zou kunnen worden door RB Leipzig na het eerste verhuurde jaar speelde mee bij de beslissing om de interesse in Drommel te concretiseren. 'PSV is daarnaast niet honderd procent tevreden over Mvogo, zonder dat zijn positie nu overigens in gevaar is. Slecht was zijn seizoen zeker niet, maar vooral bij inzetten van afstand bleek hij toch wat kwetsbaarder dan gedacht', schrijft het ED.

'Afgelopen weekend tegen Feyenoord verrichtte hij weliswaar een goede redding, maar bij de lastige inzet van Steven Berghuis werd de Zwitser toch weer geklopt. Zeker geen blunder, maar dit seizoen had hij iets vaker dit soort ballen moeten pakken', noteert de regionale krant. Daarbij gaat het niet om de twee voetballende fouten van aan het begin van dit seizoen. 'De Zwitserse keeper heeft zich daarna op dat gebied wel herpakt, maar geen reputatie als puntenpakker op kunnen bouwen.' Daardoor werd de interesse in Drommel steeds groter en staat de komst op de officiële details na zeker vast.

Lees ookNagelsmann vindt kritiek op PSV-keeper Mvogo overtrokken

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen