'Luhukay moet De Koning opvolgen bij VVV-Venlo'

15 maart 2021, 23:58

De wegen van Hans de Koning en VVV-Venlo scheiden naar alle waarschijnlijkheid spoedig. Na zeven opeenvolgende nederlagen in de Eredivisie moet de zestigjarige trainer naar verluidt het veld ruimen. Zijn opvolger staat al klaar. Volgens Voetbal International moet Jos Luhukay het roer overnemen.

De 57-jarige Luhukay was al in beeld om komende zomer het stokje over te nemen van De Koning. Nu de zittende trainer wordt ontslagen, begint het dienstverband van Luhukay in De Koel mogelijk een paar maanden eerder. De oefenmeester wilde aanvankelijk niet ingaan op de Venlose interesse, maar staat nu toch open voor de uitdaging.

Luhukay krijgt de taak om VVV-Venlo in de Eredivisie te houden. De Venlonaren bezetten met nog acht wedstrijden te spelen de veilige vijftiende plaats, maar staan slechts één punt boven de degradatiezone. Komende zondag tegen PEC Zwolle moet Luhukay voor het eerst op de bank zitten bij VVV.

Het wordt voor Luhukay zijn eerste trainersklus in Nederland. Bij onze oosterburen was hij werkzaam bij onder meer FC Köln, Borussia Mönchengladbach, FC Augsburg, Hertha BSC, VfB Stuttgart en St. Pauli.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen