'VVV-Venlo zet hoofdtrainer Hans de Koning op straat'

15 maart 2021, 21:23   Bijgewerkt: 15 maart 2021, 23:23

Hans de Koning wordt dinsdag ontslagen als hoofdtrainer van VVV-Venlo, zo melden bronnen rond de club aan De Limburger. De zestigjarige oefenmeester wordt verantwoordelijk gehouden voor de teleurstellende resultaten. Het 1-3 verlies tegen Fortuna Sittard lijkt de spreekwoordelijke druppel te zijn geweest voor De Koning.

De Koning zat sinds 1 januari 2020 op de bank bij VVV-Venlo. De ervaren coach volgde destijds Robert Maaskant op en leek de Venlonaren in het afgebroken Eredivisie-seizoen naar handhaving te leiden. Ook in het huidige seizoen zag het ernaar uit dat VVV zich zou handhaven op het hoogste niveau. Door de resultaten van de laatste weken zijn de degradatiezorgen echter flink toegenomen.

In de Limburgse derby leed VVV-Venlo de zevende achtereenvolgende nederlaag in de Eredivisie. VVV staat door tegenvallende resultaten nog maar één punt boven de gevarenzone. De wegen van De Koning en VVV zouden komende zomer sowieso scheiden: de trainer maakt eind februari bekend dat hij zijn ambities en de mogelijkheden bij VVV te ver uit elkaar lagen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen