Zidane ziet Hazard wéér uitvallen: "Niet te verklaren"

15 maart 2021, 14:57

Het is ongelofelijk, maar Eden Hazard is wederom geblesseerd geraakt bij Real Madrid. De Belgische aanvaller zit daardoor niet in de selectie voor de return tegen Atalanta Bergamo van dinsdag. Zinedine Zidane maakte maandag een hopeloze indruk toen hij het had over de aanvaller.

Hazard keerde afgelopen weekend juist terug na anderhalve maand afwezigheid. Daags na het duel met Elche (2-1 winst) werd duidelijk dat Hazard een nieuwe bovenbeenblessure opgelopen heeft. Hazard speelde zaterdag voor het eerst sinds januari weer een keer mee, maar is dus meteen uitgevallen. De verwachting is dat hij nu weer tussen de vier en zes weken buitenspel zal staan.

"Er gebeuren zaken die ik niet meer kan verklaren", zei Zidane maandag. "Er is iets aan de hand. Voordien was hij amper geblesseerd, ik kan het niet uitleggen. Ook voor Eden is het een nieuwe situatie. We willen hem allemaal helpen en hopelijk staat hij er snel weer. Laat ons dus hopen dat het om een lichte kwetsuur gaat. Tegen Atalanta zal hij er sowieso niet bij zijn, maar ik vraag de fans te wachten op Hazard. We weten allemaal wat voor een speler hij is. Iedereen wil hem op het veld zien, ook de club, de coaches en zijn ploegmaats, maar we moeten geduldig zijn en afwachten. Vroeg of laat staat hij er."

Ploeggenoot Karim Benzema merkt dat de vele blessures Hazard niet in de koude kleren gaan zitten. "Eden is droevig, want hij wil ons laten zien dat hij een echte stervoetballer is. Sinds zijn aankomst hier in Madrid heeft hij echt geen geluk gehad. Ik vind het heel erg voor hem. Hij is een topspeler die ons nog veel kan bijbrengen. Hopelijk is hij er snel weer bij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen