Boze-Heerenveen-fans in gesprek met de club: 'Wij zijn het zat'

15 maart 2021, 10:59

De 3-1 nederlaag bij Willem II is hard aangekomen bij de fans van sc Heerenveen. Op de website heeft Nieuw Noord, de officiële supportersvereniging van de club, laten weten dat het tijd is voor actie. De fans willen in gesprek met de club, de staf en de selectie.

Nieuw Noord kondigt aan dat het binnenkort in gesprek gaat met de directie, trainer Johnny Jansen en aanvoerder Henk Veerman om hun frustraties te bespreken. 'De dramatische vertoning in Tilburg is wat ons betreft de druppel van een lange periode zonder passie, strijd en beleving op het veld. Op enkele momenten na zijn deze drie eigenschappen ver te zoeken. De wedstrijd is allang geen incident meer te noemen en wij zijn het zat!', schrijft Nieuw Noord.

Achtduizend fans van Heerenveen verlengden hun seizoenskaart, ondanks het feit dat ze ook dit seizoen niet naar wedstrijden kunnen. Ook daardoor verwachten de fans meer van hun team. Heerenveen staat nu elfde. 'Wij zijn dus genoodzaakt om vanaf de bank onze passie en support te tonen. Helaas lijkt het alsof onze spelers en staf hun passie ook thuis op de bank hebben laten zitten. Natuurlijk begrijpen wij dat voetballen zonder publiek net zo waardeloos is. Maar uiteindelijk doe je het niet voor jezelf maar voor je trouwe supporters die thuis zitten te kijken!', meent Nieuw Noord.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen