Marsman in belangstelling: "Uiteindelijk wil je toch spelen"

15 maart 2021, 10:15

Voor Nick Marsman staat er in een interessante zomer te wachten. De keeper heeft zich dat seizoen laten zien bij Feyenoord, waar hij profiteerde van de blessureproblemen van Justin Bijlow. Marsman deed het zo goed, dat hij in belangstelling staat van vele clubs. Ook Feyenoord wil graag met hem door. Zelf weet hij nog niet wat de toekomst gaat brengen.

Marsman geeft bij De Telegraaf toe dat er wat zaken spelen. "Maar ik zit op dit moment nog bij Feyenoord. Mijn situatie is natuurlijk veranderd. Toen ik naar Feyenoord kwam, dacht ik dat elke wedstrijd die ik zou spelen meegenomen was. Geen enkele keeper wil een heel jaar op de bank zitten. Ik heb hier kansen gekregen en probeer op die momenten mijn best te doen. Uiteindelijk wil je toch spelen", vertelt de doelman die zondag ook weer indruk maakte tegen PSV (1-1).

Ondanks dat Marsman blij is met zijn spel, snapt hij ook dat Bijlow in principe de eerste keus is. "Ik ken Justin goed. Hij is een heel goede keeper, dus ik snap dat de trainer hem graag in het team wil hebben. Voor mij blijft elke wedstrijd die ik meepak een bonus", zegt de dertigjarige keeper, die ook op de complimenten kan rekenen van Dick Advocaat. "Wat hij nu laat zien, is geweldig voor die jongen", aldus Advocaat. "Hij doet het uitstekend. We boffen bij Feyenoord dat we een paar heel goede keepers hebben." Marsman zal de komende tijd moeten beslissen of hij in Rotterdam tweede viool wil blijven spelen of elders als eerste keeper aan de slag wil.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen