De Graafschap-voorzitter: "Ik vind Steijn een waardeloze vent"

15 maart 2021, 08:35

Het vertrek van Ralf Seuntjens naar NAC Breda heeft de gemoederen behoorlijk doen oplaaien bij De Graafschap. De club besloot de spits de aanvoerdersband af te nemen, maar verwacht wel dat hij het seizoen goed afmaakt in Doetinchem. Ondertussen zorgt voorzitter Martin Mos voor onrust op social media.

De preses van De Graafschap stuurde vrijdag na het winnen van de periode een tweet de wereld in met 'Fuck Steijn'. Hij sprak daarmee zijn ongenoegen uit over de manier waarop Maurice Steijn en directeur Mattijs Manders de aanvaller hebben binnengehaald. "Het gaat om een speler met een aflopend contract die uit Breda komt en graag in Breda wil voetballen", zei Manders dit weekend. "Wij hebben niets gedaan wat niet mag. De voorzitter van De Graafschap insinueert van alles. Hij heeft het over een vooropgezet plan. Daar klopt helemaal niks van. In de zomer wilden we Ralf al hebben. Toen hebben we echter niet gesproken met De Graafschap."

De Graafschap-voorzitter Mos gooide olie op het vuur met zijn 'Fuck Steijn'-tweet, maar heeft geen spijt. "Het interesseert me geen ene pepernoot wat mensen ervan vinden. Ik vind Maurice Steijn gewoon een waardeloze vent. Dat mag toch? Hij had gewoon zijn mond moeten houden over Seuntjens. Zo praat je niet in het openbaar over een speler van een andere club, ook al was hij transfervrij. NAC heeft een vies spelletje gespeeld, daar heb ik een bloedhekel aan", zegt hij tegen De Gelderlander.

"Ik vind de ophef overtrokken. Iedereen valt nu over dat ene woordje. Fuck. Een woord dat zo goed als ingeburgerd is in de Nederlandse taal. Mijn woordkeuze was misschien verkeerd, maar ik sta voor 100 procent achter de boodschap. Ik vind het beneden alle peil hoe Steijn gehandeld heeft. Dan kan je een tegenreactie verwachten." Pikant is dat De Graafschap en NAC elkaar eind maart treffen in Breda. Is Mos aanwezig bij die pot? "Ik denk dat ik niet zo'n welkome gast ben. Maar misschien ga ik wel gewoon."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen