Marsman twijfelt over toekomst: "Er spelen een paar dingen"

14 maart 2021, 21:17   Bijgewerkt: 14 maart 2021, 21:22

Hoewel Justin Bijlow fit genoeg was om deel uit te maken van de wedstrijdselectie, verdedigde Nick Marsman zondag het doel van Feyenoord tegen PSV. De dertigjarige doelman keepte een sterke wedstrijd en was met enkele reddingen belangrijk voor de Rotterdammers. Het liefst staat Bijlow iedere wedstrijd onder de lat, maar een basisplaats zal hij niet opeisen.

"Toen ik naar Feyenoord kwam, was elke wedstrijd die ik zou spelen voor mij bonus", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad. "Dat zag ik als momenten om mezelf te laten zien. Dit seizoen heb ik die kans vaak gekregen. Ik ken Justin Bijlow, dat is echt een heel goede keeper. Ik snap dat ze hem graag in het team zien. Elke wedstrijd die ik meepak, is er eentje. Natuurlijk wil ik alles spelen, maar de keuze is aan de trainer."

Trainer Dick Advocaat deelde na afloop na het gelijkspel tegen PSV (1-1) Marsman een compliment uit. "Die jongen doet het echt geweldig. Dat is geweldig voor hem en de Feyenoord. We hebben een paar goede keepers en gaan iedere week bekijken wie er gaat spelen", aldus de coach, die zijn uitstekend spelende goalie nog niet in Oranje ziet. "Ik denk niet dat we al zo ver moeten kijken, maar dat mag de bondscoach bepalen. Daar ben ik gelukkig niet meer voor."

Toekomst

Over de toekomst van Marsman is nog weinig bekend. De doelman beschikt in De Kuip over een aflopend contract, maar Feyenoord wil de samenwerking verlengen. "Maar er spelen een paar dingen", vertelt Marsman, die nog goed moet nadenken over wat hij wil. "Ik weet wat ik heb bij Feyenoord en ik voel hier veel vertrouwen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen