Van Polen: "Misschien moet je met 0-2 wel blij zijn"

14 maart 2021, 19:00

PEC Zwolle bleek zondag een maatje te klein om Ajax pijn te doen. De Zwollenaren waren aanvallend onmachtig tegen de koploper van de Eredivisie en verloren de thuiswedstrijd met 0-2. Bram van Polen berust in de nederlaag.

"Aan de bal waren we niet goed. Dat heeft deels te maken met de kwaliteit van Ajax, de manier waarop zij druk zetten. Wij waren te slordig. Dat het krachtsverschil groot is, was denk ik wel duidelijk", sprak Van Polen voor de camera van ESPN. "Op een gegeven moment kwamen we er een keer goed uit met Thomas Buitink en Virgil Misidjan. Het is zonde dat we dat niet kunnen omzetten tot in ieder geval een kans. Tegen Ajax krijg je niet veel kansen."

PEC Zwolle kwam na rust wat beter voor de dag dan in het eerste bedrijf. "In de tweede helft stonden we verdedigend iets beter en gaven we minder weg, maar ik had het idee dat Ajax het ook wel best vond. Ajax wil in de Eredivisie weleens grote uitslagen neerzetten. Dan moet je met 0-2 misschien wel blij zijn, dat je niet vernederd wordt, hoe raar dat misschien ook klinkt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen