Bazoer: "Heb een goede relatie met de trainer, nog steeds"

14 maart 2021, 18:23

Riechedly Bazoer ontbrak vorige week bij Vitesse tegen AZ vanwege een disciplinaire schorsing. De middenvelder stelt dat het akkefietje op de training sterk is overdreven en is blij terug te zijn bij de selectie van Thomas Letsch. "Ik heb een goede relatie met de trainer, nog steeds. Ik ben blij dat we het achter ons hebben gelaten."

Dat zei Bazoer tegenover de NOS over het [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/381197/nieuwe-rel-bij-vitesse-bazoer-uit-de-selectie-gezet/,_blank,incident van de week ervoor]. Onrust ontstond er na een woordenwisseling met Daan Huisman en vervolgens ook met Letsch, maar het werd uiteindelijk in de kiem gesmoord voor het écht uit de hand liep. "Ik denk dat de media het hebben opgeblazen. Ik heb dinsdag een goed gesprek gehad met trainer Thomas Letsch en de technisch directeur Johannes Spors", wilde Bazoer er niet te veel meer over kwijt.

Rode kaart tegen FC Utrecht

Zondagmiddag ging het overigens opnieuw veel over Bazoer, ditmaal omdat hij een tweede gele en dus rode kaart kreeg tegen FC Utrecht (1-3). "De eerste gele kaart kan je geven, dat is 50/50. De tweede, ja, kom op. Dat was heel erg licht. De scheidsrechter was in de tweede helft sowieso met geel aan het strooien, helaas", baalde de Vitessenaar. "Ik vind het niet vervelend, met name op de manier waarop. Als ik nou een smerige overtreding maak, is het anders. Dit hoort ook een beetje bij voetbal."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen