Geen verzoening tussen Nijhuis en Schmidt: "Niemand gezien"

14 maart 2021, 17:52

De kraker tussen PSV en Feyenoord betekende een weerzien tussen Bas Nijhuis en Roger Schmidt. Het was de eerste keer sinds de ruzie tussen de scheidsrechter en trainer dat Nijhuis een wedstrijd van de Eindhovenaren floot. Tot een verzoening leidde het niet; Nijhuis en Schmidt hebben elkaar helemaal niet gesproken.

Dat vertelde Nijhuis na afloop van het 1-1 gelijkspel in het Philips Stadion voor de camera van ESPN. "Ik heb niemand gezien van de bank van PSV. Via de achterkant ben ik binnengekomen en verder heb ik eigenlijk niemand gezien. Of ik mij heb voorgesteld hoe het had kunnen zijn? Ja, natuurlijk. Het had gekund dat we elkaar waren tegengekomen. Wat ik dan had gezegd? Dat weet ik eigenlijk niet. Door de buitenwereld wordt er echt iets van gemaakt. Ik ben er heel nuchter in. Als ik hem zou tegenkomen, dan zou ik hem zo een hand geven. Ik ben er niet zo mee bezig."

De scheidsrechter genoot van het duel in Eindhoven. "De wedstrijd ging op en neer. De laatste tijd, zonder publiek, heb je vaak wedstrijden waarin je naar de stadionklok kijkt en denkt: is het nog niet zo laat? Nu ging het heel snel. Ik had zoiets van: wow, we zitten al in minuut 25. Ik vond het heerlijk", aldus Nijhuis, die tevreden was over zijn eigen optreden. "Ik denk dat er geen gekke dingen zijn gebeurd. Het was een mannelijk duel met een aantal gele kaarten. Volgens mij gaat het nu na afloop niet over de scheidsrechter, dus daar ben ik blij om."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen