Ten Hag bespreekt afwezigheid Timber, Blind en Mazraoui

14 maart 2021, 17:42

Ajax-trainer Erik ten Hag kon zondagmiddag in Zwolle niet beschikken over verdediger Jurriën Timber. De doorgebroken verdediger (19) is ziek en om die reden niet van de partij in Overijssel. Verder kondigde de coach de naderende rentree van Daley Blind aan en gaf hij een update over Noussair Mazraoui.

Dat deed hij voor het duel met PEC Zwolle tegenover ESPN. Blind mist zondag de derde wedstrijd op rij, maar staat wel voor zijn rentree bij de Amsterdammers. De ervaren middenvelder annex verdediger is volgens Ten Hag namelijk 'aan de beterende hand' en zal donderdag in de Europa League tegen Young Boys of tegen ADO Den Haag in de Eredivisie weer terugkeren bij de selectie.

Dat geldt voor Mazraoui niet: de verdediger kampt met een blessure aan zijn gezichtsvermogen. "We maken we ons zeker zorgen over hem", erkent Ten Hag. "Hij is nog niet terug op het trainingsveld en is heel weinig belastbaar momenteel. Dat is zorgelijk." Onduidelijk is hoelang Mazraoui nog uit de roulatie ligt. Timber zal – mits de ziekte geen corona is – normaliter wel weer van de partij zijn voor de return tegen Young Boys.

Lees ookSchuurs start bij Ajax

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen