Inter komt met de schrik vrij in Turijn, Roma verrassend onderuit

14 maart 2021, 17:00

Koploper Internazionale heeft de fraaie zegereeks waaraan het bezig was de laatste weken een passend vervolg gegeven op bezoek bij Torino. Tegen de tweede club uit Turijn ging het zondagmiddag zoals de laatste weken al vaker heel erg moeizaam, maar dankzij superduo Romelu Lukaku en Lautaro Martínez werd er geen schade opgelopen in de titelstrijd (1-2).

En daar zullen ze bij AC Milan en Juventus flink van balen, want de Oude Dame zag hoe ze bijna hulp kregen van hun buurman. Inter speelde vrijwel de hele wedstrijd ondanks een veldoverwicht moeizaam, maar kwam na goed uur een voetballen op voorsprong dankzij een rake pingel van Lukaku. Toen Torino uit een klungelige corner via Antonio Sanabria gelijk kwam, leek puntverlies in de maak.

Maar aan de zes punten voorsprong kan AC Milan later vandaag (zondag) niets doen, want vlak voor tijd kopte Martínez al vallend een voorzet van Alexis Sánchez knap tegendraads tegen de touwen. Daardoor loopt Internazionale uit naar een gat van negen punten in de Italiaanse titelstrijd en zet het de zegereeks voort, al zal de manier waarop Antonio Conte opnieuw niet tevreden stellen.

Parma - AS Roma 2-0

Met zes zeges in de laatste acht officiële duels was het AS Roma van Rick Karsdorp, die na zijn contractverlenging van dit weekend niet in de basis stond en vermoedelijk rust kreeg, in een uitstekende vorm. De manier waarop het Shakhtar Donetsk was verslagen donderdagavond (3-0), was eveneens indrukwekkend. Maar in die wedstrijd was clubtopscorer en uitblinker Henrikh Mkhitaryan uitgevallen met een spierblessure en hij werd node gemist tegen het elftal met Graziano Pellè in de basis. Na een klein uur spelen stond de thuisploeg namelijk met 2-0 voor (inloper uit lage voorzet en rake penalty) en met Joshua Zirkzee als invaller binnen de ploeg, werd die verrassende overwinning over de streep getrokken. Een forse aderlating in de strijd om de Champions League-plekken voor AS Roma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen