Giakoumakis weer trefzeker: "Dat is wat ik als spits moet doen"

14 maart 2021, 16:04

Giorgos Giakoumakis keerde zondagmiddag terug na een blessure, maar kon VVV-Venlo niet helpen aan punten tegen Fortuna Sittard. De topscorer van de Eredivisie was wel weer trefzeker en zette zijn totaal op 24 doelpunten. Toch is de spits niet bezig met zijn treffers en hoopt hij vooral dat hij zijn ploeg kan helpen om degradatie te voorkomen.

"Het is belangrijk dat we niet degraderen", zei Giakoumakis na de 1-3 nederlaag tegenover ESPN. "Dat is mijn doelstelling. Fortuna heeft op dit moment een beter team en speelde vandaag veel beter dan wij. We moeten de komende wedstrijden beleven alsof het steeds de laatste wedstrijd van het seizoen is. We zitten in een moeilijke situatie op de ranglijst."

Giakoumakis keerde dus met een doelpunt terug in de basis van VVV. "Zoals ik al vaker heb gezegd, dit is wat ik moet doen. Ik ben een spits. Daarom moet ik mijn team op deze manier helpen. Ik zal altijd alles geven voor mijn teamgenoten en zal ze nooit afvallen. Ik voel me beter en ben blij dat ik weer terug ben. Het zat me dwars dat ik het team niet kon helpen."

VVV heeft nog acht wedstrijden om degradatie te voorkomen. Na 26 wedstrijden staan de Limburgers op de vijftiende plek en is de voorsprong op nummer zestien Willem II maar een puntje. "Het draait bij ons op dit moment vooral om positiviteit", aldus Giakoumakis. "Daarom hebben wij de afgelopen wedstrijd verloren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen