Schuurs start bij Ajax, Antony neemt plaats op de bank

14 maart 2021, 15:59   Bijgewerkt: 7 april 2021, 16:22

Erik ten Hag heeft de opstelling van Ajax voor het uitduel met PEC Zwolle bekendgemaakt. Ten opzichte van de 3-0 zege in de Europa League tegen Young Boys voert de oefenmeester twee wijzigingen door. Perr Schuurs en Sébastien Haller zijn de nieuwe namen in de basiself. Zij starten in plaats van Jurriën Timber en Antony.

Timber ontbreekt in de selectie, terwijl Antony op de bank begint. Daley Blind moet de wedstrijd in de hoofdstad van Overijssel aan zich voorbij laten gaan. De verdediger annex middenvelder raakte geblesseerd tijdens het gewonnen bekerduel met sc Heerenveen en miste om die reden de wedstrijden tegen FC Groningen en Young Boys.

Bij de Amsterdammers ontbreekt ook nog altijd Noussair Mazraoui, die vanwege schade aan zijn gezichtsvermogen uit de roulatie is. André Onana is vanwege een dopingschorsing afwezig. Daardoor begint Maarten Stekelenburg onder de lat. Devyne Rensch, Schuurs, Lisandro Martínez en Nicolás Tagliafico vormden de verdediging. Edson Álvarez, Davy Klaassen en Ryan Gravenberch staan op het middenveld, terwijl David Neres, Haller en Dusan Tadic de voorste linie vormen.

Ajax kan zondagmiddag de koppositie in de Eredivisie steviger in handen nemen door op bezoek bij PEC Zwolle de volle buit te pakken. De Amsterdammers zijn sinds 5 december ongeslagen in competitieverband. Toen ging de ploeg van Ten Hag op eigen terrein onderuit tegen FC Twente.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen