Koeman jaagt op Atlético: "Wij blijven naar onszelf kijken"

14 maart 2021, 15:01   Bijgewerkt: 14 maart 2021, 15:07

Ronald Koeman richt zich na de uitschakeling in de Champions League met FC Barcelona op de competitie. Daarin liet koploper Atlético Madrid zaterdag opnieuw punten liggen en dus kunnen de Catalanen het gat andermaal kleiner maken. Op het perspraatje voor het duel met Huesca ging Koeman ook nog in op de prestaties van Frenkie de Jong en de mogelijke entree van Jordi Cruijff.

"Ik praat niet graag over andere teams", liet Koeman weten aan de Spaanse pers. "Wij blijven naar onszelf kijken en spelen wedstrijd voor wedstrijd. Atlético heeft een goede ploeg, die nog niet veel verloren heeft. Ze hebben ook van Getafe moeten winnen. Atlético is sterk en wij moeten tot de laatste wedstrijd vechten om de titelstrijd van ze te winnen."

De Jong is dit seizoen een belangrijke schakel voor Koeman. "Hij zal hier nog lang te bewonderen zijn. Zijn ontwikkeling is goed en hij pakt steeds meer verantwoordelijkheid binnen het team. Ik vind het erg leuk om dat te zien. Als buitenlandse speler moet je hier een verschil maken. Frenkie is bezig aan een geweldig seizoen. Hopelijk blijft hij goed spelen."

Over de siuatie van Cruijff was Koeman vrij kort. Voorzitter Joan Laporta wil Cruijff graag naar Barcelona halen als technisch adviseur. "Daar kan ik niet veel over zeggen, de voorzitter moet dat beslissen. Ik ken Jordi en zijn familie goed en misschien is de juiste kandidaat. Ik weet het niet. Wanneer de voorzitter aantreedt, zullen we praten over posities binnen de club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen