Mous treft oud-werkgever: "Ik kreeg veel van hem mee"

Mous treft oud-werkgever: "Ik kreeg veel van hem mee"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

14 maart 2021 – Xavier Mous staat zondagmiddag met PEC Zwolle tegenover Ajax. De 25-jarige doelman speelde jarenlang in de jeugdopleiding van Ajax, maar brak niet door bij de Amsterdammers. Nu krijgt hij als speler van PEC de kans om zijn oude club pijn te doen. Voor Mous is het extra leuk dat Maarten Stekelenburg zondag aan de andere kant onder de lat staat.

Toen Mous als jongeling in de jeugd van Ajax speelde, stond Stekelenburg al op het veld van de ArenA. "Ik kreeg van hem natuurlijk meer mee dan van elke andere keeper", vertelt de goalie in gesprek met Ajax Showtime. Stekelenburg keerde onlangs terug onder de lat na de schorsing van Andre Onana. "Van buitenaf leek en lijkt me dat een logische keuze."

Mous speelde in Amsterdam nog samen met Onana, die vanwege dopinggebruik een jaar geschorst is. "Dat is gigantisch zuur. Ik ken Andre als een vrolijke en positieve gast. Hij zal er absoluut op een goede manier mee omgaan. Daar ben ik niet bang voor", vervolgt de keeper, die in de winterstop het plekje onder de lat bij PEC overnam van de vertrokken Michael Zetterer.

"De staf heeft vertrouwen om met mij het seizoen af te maken. Het was wel even hectisch toen de trainer ontslagen werd. Je leest een hoop in de kranten over wie wordt aangesteld. Dat leeft wel onder de spelers." PEC en Ajax trappen zondagmiddag om 16.45 uur af in het MAC³PARK Stadion. Eerder dit seizoen wonnen de Amsterdammers met 4-0.

Reacties

gerelateerd