Advocaat schudde Kökcü wakker: "Het moet stukken beter"

14 maart 2021, 11:25

Orkun Kökcü kent een moeizaam seizoen bij Feyenoord, maar laat zich de laatste weken vaker zien namens de Rotterdammers. Dat heeft vooral te maken met een gesprekje met trainer Dick Advocaat. De ervaren oefenmeester kwam een tijdje terug naar de middenvelder toe en vertelde dat de prestaties van de jongeling echt beter moeten.

"Een paar weken geleden kwam hij naar me toe en zei: tot hier en niet verder. Het moet echt stukken beter", vertelde Kökcü in gesprek met de NOS. "Toen hij dat zei ging er toch een knop om bij mij. Ik ben extra hard gaan trainen en werd echt getriggerd toen hij dat zei. Je beseft dat je uit een ander vaatje moet tappen. Ik hou wel van die aanpak. Ik heb tot nu toe een moeilijk seizoen achter de rug. Ik heb nu geleerd om het positief te benaderen."

Kökcü speelt zondagmiddag de belangrijke uitwedstrijd bij PSV. "Dit is een heel belangrijke wedstrijd voor ons", weet de twintigjarige international van Turkije. "PSV is een van onze concurrenten en we hebben de hoop op de tweede plaats zelf nog niet opgegeven. Al is het verschil wel acht punten. Maar dit is wel een wedstrijd om dichterbij te komen." PSV en Feyenoord trappen om 14.30 uur af in het Philips Stadion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen