Hofland: "Ik ben wel een beetje klaar met Fortuna"

14 maart 2021, 10:48   Bijgewerkt: 14 maart 2021, 10:53

Het zit nog altijd niet goed tussen Kevin Hofland en Fortuna Sittard. De trainer werd eerder dit seizoen ontslagen vanwege teleurstellende resultaten en daarna hoorde hij niks meer van de club. Ook de verstandhouding met zijn voormalig assistent Sjors Ultee bleek behoorlijk onderkoeld. Inmiddels is dat uitgesproken door Hofland en Ultee.

Hofland was zondagochtend te gast bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN en ging daar in op zijn vertrek bij Fortuna. "Ik ben wel een beetje klaar met Fortuna", aldus de coach, die de Limburgers in 2018 nog naar het hoogste niveau leidde. "Ik heb na mijn ontslag nooit meer iets van de club gehoord, terwijl ik veel voor de club gedaan heb. In moeilijke tijden heb ik zelfs de salarissen voorgeschoten."

Inmiddels zit Hofland dus al een tijdje zonder club, maar hij ziet een nieuw avontuur zeker zitten. Bij ESPN gaf hij aan dat hij via zijn zaakwaarnemer heeft gesolliciteerd bij VVV-Venlo en Almere City FC. Hans de Koning vertrekt namelijk uit Venlo, terwijl Ole Tobiassen werd ontslagen door Almere. Hofland werkte in het verleden als jeugdtrainer bij BVV Barendrecht en PSV. Daarnaast was hij ook technisch directeur bij AEK Larnaca en zat hij in de directie bij Fortuna.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen