Atlético blijft morsen: "We hebben buitengewone rivalen"

14 maart 2021, 08:58

Atlético Madrid verspeelde zaterdagavond opnieuw dure punten, maar volgens trainer Diego Simeone is er geen reden tot paniek. Ondanks dat de voorsprong van de koploper met de week kleiner wordt, houdt de Argentijnse oefenmeester vertrouwen in zijn ploeg. Volgens Simeone moeten we echter ook niet vergeten dat de concurrentie is Spanje enorm is.

"LaLiga is moeilijk voor iedereen. We hebben in Real Madrid en FC Barcelona twee buitengewone rivalen", vertelde Simeone na het 0-0 gelijkspel bij Getafe. "We hadden het doel om te winnen en het gat groot te houden. Onze eerste helft was niet goed, maar in het tweede bedrijf verbeterde ons spel. Uiteindelijk hebben we meer kansen gehad dan Getafe. Ik blijf erbij dat mijn team goed heeft gespeeld."

Dat goede spel leverde slechts een puntje op in het Coliseum Alfonso Pérez. Zodoende is de voorsprong op Real zes punten kan Barcelona maandagavond tot op vier punten naderen. De titelkandidaten hebben daarna nog elf duels op de planning staan. "Wij moeten rustig blijven en onze weg vervolgen", aldus Simeone. "Het moet niet zo zijn dat de angst in de ploeg komt. We bekijken het wedstrijd voor wedstrijd. Dat is beste route."

Lees ook: Paniek in Madrid: Atlético wint ook niet van tiental Getafe

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen