Beugelsdijk: "Nog niet veilig, maar dat gaat zeker gebeuren"

13 maart 2021, 23:55

Tom Beugelsdijk heeft zijn eerste treffer voor Sparta erin liggen, maar zal vooral blij zijn met de drie punten tegen RKC Waalwijk (2-0). Met de tweede overwinning op rij en een gat van negen punten ten opzichte van de degratiestreep lijkt de club zich nagenoeg veilig te hebben gespeeld. "Officieel nog niet, maar dat gaat zeker gebeuren", reageerde Beugelsdijk na afloop.

Sparta had een duidelijke missie tegen RKC. Wanneer de 0-1 zege op VVV-Venlo eerder deze week een goed vervolg zou krijgen, hoefden de Rotterdammers voorlopig niet meer naar onderen te kijken. Het was dan ook niet zijn doelpunt, maar vooral de drie punten waar Beugelsdijk na afloop blij mee was. "Het was vooral een heel belangrijke overwinning. Vandaag hebben we fantastisch goede zaken gedaan. Drie punten was de enige opdracht. Zes punten in een week, dat is zeker lekker."

In het gesprek met ESPN werd gesteld dat Beugelsdijk bij zijn treffer wel heel vrij werd gelaten. "Dat heeft waarschijnlijk ook met mijn loopactie te maken, dat dat zo lijkt", lachte de verdediger. Serieuzer: "Eigenlijk wilden we 'm indraaien, maar ik geef vaak aan dat ik 'm liever uitdraaiend wil hebben. Dan kan ik ertegenaan lopen. Hij kwam lekker op mijn hoofd en ik knik hem lekker binnen." Het was Beugelsdijks eerste treffer sinds hij afgelopen zomer de overstap naar Sparta maakte. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen