Drommel na bewogen week: "Dit was dramatisch"

13 maart 2021, 22:17   Bijgewerkt: 13 maart 2021, 22:23

Joël Drommel beleefde een uiterst roerige week. De 24-jarige doelman bereikte een persoonlijk akkoord met PSV over een transfer in de zomer, maar moet zich eerst nog met FC Twente focussen op de slotweken van het seizoen. Tegen AZ kregen Drommel en consorten een flink pak slaag (4-1), mede door een twijfelachtig optreden van de doelman.

De doelman werkte een vrije trap van Teun Koopmeines knullig in zijn eigen doel, waardoor hij de schlemiel van de avond werd. "Echt dramatisch ja, gewoon een grote fout", sprak de eerlijke sluitpost na afloop voor de camera van ESPN. "Ik heb deze week wel veel aan mijn hoofd gehad, maar dit mag me niet gebeuren." Daarmee doelt Drommel op de transferperikelen die deze week rond hem speelden. Drommel verkast naar alle waarschijnlijkheid na dit seizoen naar PSV.

Veel kon Drommel daar niet over zeggen. "Ik weet niet of dat slim is om te doen. Het belangrijkste is dat ik daar een basisspeler wordt. Of Yvon Mvogo terugkeert naar Duitsland? Misschien wel, misschien niet... Voor nu focus ik me gewoon volledig op FC Twente en op een mooi seizoensslot. Je wilt niet op deze manier afsluiten."

Tegen AZ kon zijn ploeg vrijwel niets inbrengen. "We begonnen heel slecht. Voordat we de bal hadden geraakt, lag 'ie al twee keer in het netje. We wisten niet waar we moesten lopen", aldus de kritische keeper. "Dat deden we gewoon heel slecht, we hebben er heel de week op getraind. Dat is dramatisch. Er zat vandaag gewoon geen pit in ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen