Forse kritiek op matige Ziyech: "Zo snel mogelijk verkopen"

13 maart 2021, 19:59

Hakim Ziyech kon opnieuw zijn stempel niet drukken op het spel van Chelsea, dat twee punten verspeelde met een doelpuntloos gelijkspel tegen Leeds United. De Marokkaanse technicus mocht van coach Thomas Tuchel in de basis beginnen, maar slaagde er niet in het spel naar zijn hand te zetten. Dat constateerden ook de kritische media.

The Sun beoordeelde zijn spel met een 5. Daarmee is hij de enige Chelsea-speler met een onvoldoende. 'Hij had een paar slechte passes en leed veel te vaak balverlies', schrijft de krant. 'Het was dan ook niet verrassend dat hij naar de kant werd gehaald. Hij kon veel te weinig brengen in zijn aanvallende rol.' Ziyech werd na 68 minuten spelen naar de kant gehaald.

Volgens The London Evening Standard zoekt Ziyech nog altijd naar zijn vorm, terwijl Sports Illustrated schrijft dat de linkspoot 'veel meer moet doen om aanspraak te maken op een basisplaats.' Beide media deelden een 5 uit naar aanleiding van zijn optreden. Onder Tuchel komt Ziyech niet wekelijks aan spelen toe. De voor 45 miljoen euro gekochte spelmaker begon nog goed aan zijn avontuur, maar worstelt de laatste maanden met zijn vorm.

Ook op social media is er veel kritiek op het povere optreden van Ziyech. 'We moeten ons verlies accepteren en hem zo snel mogelijk verkopen. We moeten er alles aan doen om hem zo snel mogelijk kwijt te raken', schrijft een fan op Twitter. 'Ziyech is een goede speler, maar past gewoon niet in de Premier League', aldus een andere supporter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen