'Sneijder brak accommodatie-verbod voor FC Den Bosch'

13 maart 2021, 12:59   Bijgewerkt: 13 maart 2021, 13:48

Wesley Sneijder was aanwezig bij twee wedstrijden van FC Den Bosch dit seizoen, omdat de recordinternational een van de mogelijke investeerders was van de Eerste Divisie-hekkensluiter. Formeel had dat echter niet gemogen: de oud-middenvelder heeft namelijk nog een accommodatieverbod van de KNVB.

Dat schrijft het Brabants Dagblad althans over Sneijder, die inmiddels overigens weer lijkt te zijn afgehaakt om samen met zakenpartner Ebert Dollevoet te investeren in FC Den Bosch. Dat was lang wel aan de orde en hij bezocht zelfs al twee duels van de KKD-club, waarop hij met de camera vastgelegd werd. Dat zorgt voor vraagtekens, omdat hij nog een straf achter zijn naam zou hebben. 

'Wesley Sneijder mocht stadion De Goffert binnen hoewel aan hem door de KNVB een accommodatieverbod is opgelegd dat van kracht blijft totdat zijn club DHSC (Utrecht) acht KNVB-wedstrijden heeft gespeeld', schrijft het BD echter. 'Met die straf moet Sneijder 'boeten' voor misdragingen tegenover de arbitrage op 3 oktober bij de wedstrijd Achilles Veen – DHSC.' Door het coronavirus ligt de competitie voor DHSC overigens al maanden stil. 

Lees ook'Niet Sneijder

Er wordt gezien de bekendheid van Sneijder echter ruchtbaarheid aan de sanctie gegeven. Daardoor is het volgens de ochtendkrant onmogelijk om de straf te handhaven. 'Bij de wedstrijd NEC – FC Den Bosch was hij te gast bij Marcel Boekhoorn, voor wie als miljardair en NEC-sympathisant blijkbaar ook aparte regels gelden.' Voor de normale toeschouwers zijn voetbalwedstrijden namelijk verboden om te bezoeken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen