De aanstaande transfer van keeper Drommel naar PSV 'staat vast'

13 maart 2021, 10:22

De transfer van Joël Drommel naar PSV is vrijwel zeker in kannen en kruiken: de doelman heeft een persoonlijk akkoord bereikt met de Eindhovenaren. Beide clubs hebben nog wel wat hordes te nemen en te onderhandelen, maar dat is slechts een kwestie van tijd. Desondanks zal op korte termijn officieel nog niet rondkomen. 

Dat schrijven het Eindhovens Dagblad en TC/Tubantia. 'Zolang PSV en FC Twente nog geen akkoord hebben zwijgt de doelman over zijn toekomst de komende jaren in Eindhoven', schrijft Tubantia over de situatie in Enschede. 'Dat Joël Drommel naar PSV gaat, dat staat vast. De club en de speler hebben inmiddels een akkoord. Het wachten is nu nog op een overeenkomst tussen de clubs.'

Drommel is al jarenlang een vertrouwd gezicht op de Nederlandse velden. Al op achttienjarige leeftijd werd het jeugdproduct van de Tukkers eerste keuze. Het ging regelmatig gepaard met grove fouten, waardoor hij naar de achtergrond verdween. Met FC Twente degradeerde hij in 2018 naar de Eerste Divisie. Het bleek dé kans voor de keeper om zich te ontwikkelen. Gestaag is hij uitgegroeid tot wekelijkse uitblinker. Het leverde hem dit seizoen zijn eerste uitverkiezing voor het Nederlands elftal op. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen