De vermoedelijke opstellingen van PSV en Feyenoord

De vermoedelijke opstellingen van PSV en Feyenoord

13 maart 2021 – De absolute kraker van het Eredivisie staat zondagmiddag gepland in Eindhoven: Feyenoord komt op bezoek bij PSV. Voor de Rotterdammers de laatste kans om nog aansluiting te vinden bij de tweede plaats, voor de Eindhovenaren de kans om hen definitief af te schudden. Wie gaat er winnen?

Het Algemeen Dagblad verwacht dat PSV-trainer Roger Schmidt kiest voor Mario Götze en Noni Madueke op de flanken, terwijl Pablo Rosario – achter wiens naam nog een klein vraagteken staat voor de topper – met Oliver Boscagli het duo vormt op het centrale middenveld. Nick Viergever start achterin, waardoor brahim Sangaré het kind van de rekening lijkt te worden. Cody Gakpo sluit mogelijk wel weer aan, maar begint net als Mo Ihattaren dan op de bank.

Lees ookAdvocaat vindt keuze voor Nijhuis in de topper met PSV 'vreemd'

Dick Advocaat doet volgens de ochtendkrant geen wijzigingen aan zijn elftal dat met liefst 6-0 van VVV-Venlo won en dat betekent dat Nick Marsman opnieuw in het doel staat bij de Rotterdammers. Justin Bijlow is wel weer fit, maar moet vermoedelijk dus plaatsnemen op de bank. Bart Nieuwkoop en Mark Diemers ontbreken als enige twee spelers in de selectie vanwege blessureleed. 

Opstelling PSV: Mvogo; Dumfries, Teze, Viergever, Max; Rosario, Boscagli; Madueke, Götze; Zahavi, Malen 
Opstelling Feyenoord: Marsman; Geertruida, Botteghin, Senesi, Malacia; Toornstra, Fer, Kökcu; Berghuis, Linssen, Sinisterra

gerelateerd