NEC boekt vierde zege op rij, FC Volendam haalt flink uit

12 maart 2021, 21:49

In het tweede blok van de vrijdagavond in de Eerste Divisie hebben subtoppers NEC, FC Volendam en Excelsior geen fout gemaakt. De meeste doelpunten vielen in De Vliert. Daar gaf Volendam hekkensluiter FC Den Bosch een pak slag door met 1-5 te winnen.

NEC - Jong PSV 2-0

Een monsterzege zoals vorige week tegen Helmond Sport (0-7) zat er niet in voor NEC tegen Jong PSV. De Nijmegenaren hoefden daarentegen niet heel diep te gaan om de vierde opeenvolgende competitiezege te boeken. De doelpunten in De Goffert werden gemaakt door Javier Vet en Rangelo Janga. Door de zege bezet NEC in elk geval voor een paar uur de vijfde plaats.

FC Den Bosch - FC Volendam 1-5

Bij de hekkensluiter uit Den Bosch kende FC Volendam een eenvoudige avond. Daarbij werden de bezoekers uit Volendam in het zadel geholpen door Dwayne Greene, die vlak voor rust bij een 0-1 stand rood kreeg voor natrappen. In de tweede helft voerde het team van trainer Wim Jonk de score flink op, met een ruime zege tot gevolg.

Excelsior - Jong FC Utrecht 2-0

Ook Excelsior schreef drie punten bij zonder zich overmatig in te spannen. Een vroeg doelpunt van Joël Zwarts leidde de zege tegen de beloften uit Utrecht in. Na meerdere kansen te hebben gemist, kwam Excelsior vlak na rust via Reuven Niemeijer op 2-0. Die voorsprong werd tot het laatste fluitsignaal vastgehouden.

Overige uitslag

FC Dordrecht - TOP Oss 1-3

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen