Brobbey legt uit: "Nagelsmann geweldige coach"

12 maart 2021, 13:00

Brian Brobbey heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot de zomer van 2025 aan RB Leipzig bindt. De negentienjarige spits vertrekt daarmee definitief bij Ajax, waar hij onvoldoende perspectief zag voor zijn ontwikkeling. Bij Leipzig hoopt hij zijn loopbaan een impuls te kunnen geven.

"RB Leipzig is een geweldige club en is bezig aan een fantastisch seizoen", geeft Brobbey aan op de clubwebsite van de Duitsers. "Julian Nagelsmann is een jonge en heel goede coach, van wie ik heel veel kan leren. Het team is stabiel en geeft hij een sterk gevoel van eenheid. Ik kan niet wachten om aan te sluiten en de club te helpen succesvol te zijn."

Ook technisch directeur Markus Krösche is dolblij met de komst van de aanvaller. "Als een jonge en ambitieuze speler past Brobbey uitstekend in het profiel van RB Leipzig. Hij heeft bij Ajax aangetoond wat hij kan op hoog niveau in Europa. We zijn dolblij dat Brian heeft gekozen naar ons te komen, ondanks het feit dat hij aanbiedingen had van diverse topclubs."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen