'Sensatie in Spanje: Ronaldo wil terug naar Real Madrid'

12 maart 2021, 10:51   Bijgewerkt: 12 maart 2021, 11:31

Cristiano Ronaldo lijkt op weg naar de uitgang bij Juventus. De 36-jarge steraanvaller werd bekritiseerd na de pijnlijke Champions League-uitschakeling van deze week en lijkt het slachtoffer te worden. Volgens het Spaanse Marca hoeft Ronaldo niet te vrezen voor zijn toekomst: zaakwaarnemer Jorge Mendes stuurt namelijk aan op een sensationele terugkeer naar Real Madrid.

De Portugese superster mag voor 29 miljoen euro vertrekken, melden diverse Italiaanse bronnen. Bij Juventus wordt openlijk getwijfeld of Ronaldo de ploeg nog wel verder kan helpen, nadat het voor het derde seizoen op rij geen indruk kan maken in de Champions League. Ook Ronaldo zelf denkt na over zijn toekomst. Hij kwam naar Juventus om de prijs nog een keer op zijn naam te schrijven. Zijn contract loopt tot de zomer van 2022.

Een grandioze terugkeer naar Real Madrid, waar hij liefst drie keer de Champions League-trofee in de lucht mocht tillen, ligt voor de hand. Zaakwaarnemer Jorge Mendes is inmiddels in gesprek met het bestuur van De Koninklijke, waar Ronaldo uitgroeide tot beste speler van de wereld en all-time topscorer. In 2018 koos hij voor een vertrek naar Juventus.

Zijn komst naar Turijn heeft niet het gewenste succes opgevelerd. Hoewel hij tweemaal landskampioen werd en als vanouds tot de meest productieve spelers van het land uitgroeide, valt de balans uiteindelijk tegen. In de Serie A is de achterstand op koploper Inter dit seizoen opgelopen tot liefst tien punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen