Sulejmani onder de indruk van Ajax: "Waren heel erg goed"

11 maart 2021, 23:22

Voor Miralem Sulejmani werd de rentree in de Johan Cruijff Arena niet de wedstrijd waarvan hij gedroomd had. De buitenspeler begon weliswaar in de basis, maar werd halverwege al gewisseld al zag zijn Young Boys vervolgens met 3-0 verliezen van Ajax. "Ajax was heel erg goed in vorm. Het was moeilijk voor ons om ons niveau te halen."

Dat zei de buitenspeler tegenover RTL 7 na het verloren duel. "Het is niet makkelijk om iets te zeggen na een 3-0 nederlaag. Dit was een hele zware wedstrijd voor ons", baalde de buitenspeler, die ondanks het forse verlies nog niet wilde opgeven met het oog op de return. "Nee, we geven nog niet op. We spelen thuis en doen ons best om te kijken wat voor resultaat we kunnen halen."

Over zijn eigen optreden was Sulejmani logischerwijs ook maar weinig tevreden. "Ik deed mijn verdedigende werk, maar kon aanvallend te weinig brengen", was hij realistisch. Halverwege werd hij mede daarom al naar de kant gehaald. "Ik was heel blij dat ik mocht spelen, terug in de ArenA. Dat voelde geweldig, maar na de 3-0 nederlaag voelen we ons vooral heel erg slecht."

Wel genoot hij buiten het veld van zijn tijdelijke terugkeer in Amsterdam. "Het was goed om veel bekende gezichten weer terug te zien en bij te praten", aldus Sulejmani, voor wie dat het hoogtepunt was. Sportief was er geen reden tot vreugde. "Niemand verwacht met 3-0 te verliezen. We konden niet ons niveau halen en zijn heel teleurgesteld."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen