Scorende Brobbey is in zijn hoofd nu alleen bezig met Ajax

11 maart 2021, 22:08

Brian Brobbey heeft zijn afscheid weliswaar al aangekondigd bij Ajax in de komende zomer, maar met een vertrek is de jonge spits nog allerminst bezig. De negentienjarige aanvaller maakte donderdagavond tegen Young Boys (3-0) het derde doelpunt van de Amsterdammers en gaf na het duel aan met niets anders bezig te zijn dan met zijn huidige club.

"Ik doe sowieso mijn best voor Ajax, dat is wat ik nu moet doen. Het gevoel is nog steeds top hier, ja. Helemaal top, ik ga goed met iedereen om", verzekerde het talent, die voor het eerst sinds Dennis Rommedahl in 2009/2010 als invaller op een Europese hoofdtoernooi in twee invalbeurten een goal maakt. Het zijn normaliter zijn laatste goals, omdat hij aangaf zijn transfervrije status in de zomer te gebruiken voor een vertrek bij Ajax. 

"Dat zit helemaal niet in mijn hoofd momenteel", aldus Brobbey desgevraagd over het bericht dat hij vertrekt uit Amsterdam. "Ik focus me op Ajax, dat (doelend op het vertrek, red.) zit niet in mijn hoofd." Liever wilde het talent over de wedstrijd praten, waarin hij een goal maakte, maar dat hadden er eigenlijk twee moeten zijn. "Daar baal ik van, ja, die eerste had ook moeten zitten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen