'Di Maria verlengt bij PSG, Leonardo praat niet over Messi'

11 maart 2021, 19:35

Ángel Di Maria (33) gaat zijn contract verlengen bij Paris Saint-Germain. De Argentijnse buitenspeler heeft een aflopende verbintenis in de komende zomer, maar blijft de Franse topclub vermoedelijk trouw. Daar hopen ze vooral ook sterspelers Neymar en Kylian Mbappé te overtuigen een nieuwe verbintenis te tekenen, terwijl technisch directeur Leonardo zegt nog niet bezig te zijn met het komende seizoen.

RMC Sport schrijft dat er een akkoord is bereikt tussen PSG en Di Maria, die tegen FC Barcelona inviel na blessureleed. Met zijn aanstaande nieuwe contract, waarin de Argentijn mogelijk iets moet inleveren als gevolg van de coronacrisis, komt er een zevende seizoen in de Franse hoofdstad voor de buitenspeler. Het is een verbintenis tot en met de zomer van 2022, waarmee een transfervrij contract wordt voorkomen. 

Verder hoopt de club ook op het aanblijven van Neymar en Mbappé, op wie trainer Mauricio Pochettino aangaf gewoon te blijven rekenen. "We kunnen Neymar en Mbappé bieden wat maar enkele clubs in de wereld kunnen bieden", sprak de oefenmeester na de zege op FC Barcelona tegenover CBS Sports over de toekomst van het duo. De coach liet daarbij doorschemeren dat men bij PSG bezig is met de nieuwe contracten.

Messi of Ronaldo naar PSG

Naast het feit of de sterspelers blijven of niet, gaat het ook altijd over de terugkerende vraag of Lionel Messi in de komende zomer naar Parijs komt. "We zijn gefocust op het huidige seizoen. Natuurlijk volgen we de spelers op de markt, maar we zijn nog niet bezig met de toekomst – afgezien van de contractverlengingen zoals met Di Maria aanstaande is. En Cristiano Ronaldo? Daar geldt hetzelfde voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen