'Heerenveen start overleggroep voor opvolging Hamstra'

11 maart 2021, 19:02

SC Heerenveen gaat een overleggroep gebruiken om een opvolger te vinden voor de afgelopen week vertrokken technisch directeur Gerry Hamstra. Omdat er een cruciale fase aanbreekt voor de Friezen, is het noodzaak om snel te handelen en een gedegen opvolger aan te stellen. Daarvoor wordt dus een commissie in het leven geroepen.

Dat schrijft de Leeuwarder Courant. 'Het vertrek van Hamstra zadelt Heerenveen op korte termijn met een groot probleem op. De club moet onder meer spelers met aflopende contracten duidelijkheid over hun toekomst geven. Verder worden in deze periode normaal veel gesprekken gevoerd met spelers, zaakwaarnemers en clubs over de invulling van de selectie van volgend seizoen', schrijft het regionale dagblad over de situatie in het Abe Lenstra Stadion.

Wie in die commissie gaan plaatsnemen, is nog niet helemaal zeker. Wel maken trainer Johnny Jansen, Michel Jansen (hoofd opleidingen) en Karel Brandsma (hoofd scouting) in elk geval deel uit van het groepje, weet de LC. Voorzitter Cees Roozemond zal eveneens af en toe aansluiten, maar wil zich niet te veel bemoeien met het voetbaltechnische gedeelte.

Lees ook: Heerenveen over Hamstra: "Had chiquer gemogen"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen