Huntelaar moet ook tegen Weghorst en co nog verstek laten gaan

11 maart 2021, 16:35

Klaas-Jan Huntelaar moet ook komend weekend nog altijd verstek laten gaan bij Schalke 04. De ervaren aanvaller ligt al weken uit de roulatie met een kuitblessure en is ook voor het komende weekend, als Die Königsblauen tegen VFL Wolfsburg speelt, nog niet hersteld.

Dat heeft coach Dimitrios Grammozis laten weten tijdens de persconferentie donderdagmiddag. Tot dusver bleef de bijdrage van Huntelaar beperkt tot tien luttele minuten in de Duitse competitie. Op 30 januari tegen Werder Bremen maakte hij als invaller zijn rentree in de Bundesliga, maar kwam hij niet verder dan het pakken van een gele kaart. 

Lees ook: Hoppe looft hulp van Huntelaar: "Van onschatbare waarde"

Schalke 04 verkeert in zwaar weer en heeft een sterke eindsprint nodig om (directe) degradatie te voorkomen. Met slechts tien punten 24 twintig wedstrijden staat de club uit Gelsenkirchen stijf onderaan in de Bundesliga. De achterstand op de inmiddels heilige zestiende plaats is liefst negen punten en Huntelaar werd juist gehaald om daarin een rol van betekenis te spelen. Dat duurt voorlopig opnieuw langer dan gehoopt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen