Snoei pakt aanvoerdersband veelbesproken Seuntjens af

11 maart 2021, 12:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ralf Seuntjens is niet langer de aanvoerder van de Graafschap. De 31-jarige aanvaller tekende woensdag een tweejarig contract bij NAC Breda en moet nu zijn band afstaan. Ted van de Pavert is de nieuwe captain van de nummer twee van de Eerste Divisie, zo heeft trainer Mike Snoei donderdag bekendgemaakt.

Het is de afgelopen dagen onrustig geweest rond Seuntjens. De routinier flirtte openlijk met NAC Breda, waarmee hij zich de woede van supporters van De Graafschap op zijn hals haalde. De club besloot dinsdag na uitvoerig overleg het vertrouwen in Seuntjens uit te spreken, maar de spits wekte een dag later weer verbazing door een contract bij NAC Breda te tekenen.

"Na al die jaren kan ik aankomende zomer eindelijk zeggen dat ik NAC-speler ben. Het is een droom die uitkomt om te spelen voor deze club. Het voelt voor mij als thuiskomen, ondanks dat ik nooit eerder voor NAC heb gespeeld. Thuis in Breda en thuis bij mijn club. Ik zie er erg naar uit om volgend seizoen in een vol Rat Verlegh Stadion in het geel-zwart de trap op te komen", zei hij op de website van zijn nieuwe werkgever.

Voor Mike Snoei is de maat nu vol. Hij heeft Seuntjens zijn aanvoerdersband ontnomen. Zijn plek in de basis raakt Seuntjens niet kwijt. Op papier is hij niet meer de aanvoerder, maar hij moet wel de leidersrol blijven vervullen met vier à vijf anderen. Naar buiten toe laten we de taken door Ted van de Pavert waarnemen", aldus Snoei bij ESPN. De Graafschap komt vrijdagavond om 21.00 uur in actie tegen Telstar en wint bij een zege de de derde periodetitel.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen