Argentijnen eisen duidelijkheid: "Maradona is vermoord"

11 maart 2021, 11:11

De straten van Buenos Aires kleurden woensdag blauw-wit. Talloze demonstranten gingen de straat op en eisten duidelijkheid over de dood van hun idool. Zij beweren dat de legendarische nummer tien van Argentinië is vermoord en niet een natuurlijke dood is gestorven. Dit alles zorgde voor een grimmige sfeer in de Argentijnse hoofdstad.

Het is inmiddels bijna vijf maanden geleden dat Maradona overleed. Op 25 november schokte het nieuws de hele voetbalwereld, en waren de straten van Buenos Aires gevuld met rouwende mensen. Toen waren de mensen verdrietig. Nu zijn ze vooral boos. De zorg van Maradona in de laatste maanden van zijn leven was volgens de demonstranten niet goed. Dat idee is ontstaan door alle dingen die de media de afgelopen maanden naar buiten heeft gebracht.

Inmiddels is er een onderzoek gestart naar de zorg van Maradona. Er wordt bekeken of hij wel de juiste behandelingen heeft gekregen in zijn laatste maanden. Als dit niet zo is, kunnen de artsen die de behandelingen uitvoerden aangeklaagd worden. De lijfarts van Maradona is aangeklaagd voor onopzettelijke doodslag. Hij zou te nalatig zijn geweest omtrent de zorg van Maradona en recent uitgelekte geluidsopnames van hem maken de zaak er niet beter voor de arts. In de opnames zegt de arts een aantal shockerende dingen.

Ook het gezin van Pluisje was aanwezig bij de demonstraties. Onder andere dochters Giannina en Dalma liepen in de menigte. Zij zouden zijn vertrokken toen de sfeer wat grimmiger werd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen